Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Myynti/Tilaaminen

Myyntimme tapahtuu pääsääntöisesti verkkokaupan kautta. Tuotteiden tilauksen voi tehdä myös sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteseen. Tilausvahvistus sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista. Toimitusaika on 1-4 arkipäivää tilauksesta.

Tilausvinkki: Voit tilata ensin vähemmän kuin tarvitset ja loput sitten, kun Terästassujen määrä/mallit remontin edetessä varmistuu.

Toimituskulut

Toimitus on aina rahtivapaasti tilausosoitetta lähimpään Matkahuollon nouto/toimipisteeseen.

Toimitustavat

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Pakettiautomaatit, Tokmannit ja monet muut yritykset) yhdessä tai useammassa pahvilaatikossa.

Mikäli haluat toimituksen eri noutopisteeseen kuin mitä eri toimitusvaihtoehdoissa annetaan, ilmoita se tilauksen yhteydessä lisätietoihin.

Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa.

Yrityksille toimitukset tarvittaessa suoraan työmaalle. Rautakaupoille toimitukset aina suoraan kaupalle.

Maksaminen

Verkkomaksu (Paytrail), bussiennakko (maksetaan lähetystä noudettaessa) tai lasku.

Lasku on saatavilla vain yrityksille.

Bussiennakolla voidaan toimittaa vain Matkahuollon asiamiespisteisiin, ei pakettipisteisiin (K-market, R-kioski, Tokmanni, Pakettiautomaatit jne.).

Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen tai erikseen sovittuun laskutusosoitteeseen (esim. verkkolasku). Jos haluat laskun johonkin muuhun kuin tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin, ilmoita sähköposti tilauksen lisätietoihin. Laskun maksuaika on 10vrk.

Sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta tehtyjen tilausten maksu tapahtuu samalla tavalla kuin verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten maksu.

Lisätietoa maksamisesta maksutavat sivulla.

Hinta

Tuotteiden hinnat ovat vakiot ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Peruutus- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukaan oikeus peruuttaa ja palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa valitsemallasi tavalla (suosittelemme Matkahuoltoa) 14 päivän kuluessa peruutus/palautusilmoituksesta alkuperäiskunnossa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Mikäli haluat palauttaa tuotteet, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen terastassuoy@gmail.com tai voit myös vastata sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen. Annamme sähköpostitse tarkemmat ohjeet tuotteen ja rahan palautusta varten.

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Reklamaatio

Ota yhteys sähköpostitse terastassuoy@gmail.com

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme ylimääräisen 50 euron maksun palautuskustannusten lisäksi.

Omistusoikeus

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.