Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Myynti/Tilaaminen

Myyntimme tapahtuu pääsääntöisesti verkkokaupan kautta. Tuotteiden tilauksen voi tehdä myös sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilauksesta.

Tilausvinkki: Voit tilata ensin vähemmän kuin tarvitset ja loput sitten, kun Terästassujen määrä/mallit remontin edetessä varmistuu.

Toimituskulut/rahti

Toimituskulut 8,60€.

Toimitustavat

Tilauksesi toimitetaan tilausosoitetta lähimpään tai valitsemaasi Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Pakettiautomaatit, Tokmannit ja monet muut yritykset) yhdessä tai useammassa pahvilaatikossa. Pakettiautomaatteihin toimitettaessa saatetaan lähetys ohjata toiseen lähimpään noutopisteeseen mikäli pakettiautomaatti on täynnä.

Mikäli haluat toimituksen eri noutopisteeseen kuin mitä toimitusvaihtoehdoissa annetaan, ilmoita se tilauksen yhteydessä lisätietoihin.

Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun lähetys on noudettavissa.

Yrityksille toimitukset tarvittaessa työmaalle. Rautakaupoille toimitukset aina suoraan kaupalle.

Matkahuolto säilyttää lähetyksiä 7vrk ajan, jonka jälkeen noutamaton lähetys palautuu takaisin meille. Noutamattomista lähetyksistä perimme erillisen 50 euron maksun sekä palautuskulut.

Lähetämme vielä sähköpostilla tiedon tilauksen lähdettyä matkaan.


Maksaminen

- Paytrail Verkkomaksu, OP Lasku ja Jousto (OP Laskulla ja Joustolla mahdollisuus maksaa myös erissä heidän maksuehtojensa mukaan)

- Lasku yrityksille

Lasku yrityksille lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen tai erikseen sovittuun laskutusosoitteeseen (esim. verkkolasku). Jos haluat laskun johonkin muuhun kuin tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin, ilmoita sähköposti tilauksen lisätietoihin. Laskun maksuaika on 14vrk.

Tarkistamme yrityksen luottotiedot tilauksen yhteydessä.

Sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta tehtyjen tilausten maksu tapahtuu samalla tavalla kuin verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten maksu.

Lisätietoa maksamisesta maksutavat sivulla.

Hinta

Tuotteiden hinnat ovat vakiot ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Peruutus- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukaan oikeus peruuttaa ja palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa valitsemallasi tavalla (suosittelemme Matkahuoltoa) 14 päivän kuluessa peruutus/palautusilmoituksesta alkuperäiskunnossa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Mikäli haluat palauttaa tuotteet, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen terastassuoy@gmail.com tai voit myös vastata sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen. Annamme sähköpostitse tarkemmat ohjeet tuotteen ja rahan palautusta varten.

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Reklamaatio

Ota yhteys sähköpostitse terastassuoy@gmail.com

Noutamaton paketti

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme ylimääräisen 50 euron maksun palautuskustannusten lisäksi.

Omistusoikeus

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.